Smart kameravarnare

Det kan vara smart att ha en kameravarnare, som varnar för fartkameror. Du kan satsa på en kameravarnare till bil genom att använda dig av en digital körjournal från Jiricom. För i denna så finns det denna funktion, samt så klart en massa andra bra funktioner. Med den inbyggda fartkameravarnaren så:

  • Missar du aldrig en fartkamera
  • Du slipper böter
  • Du blir en bättre förare

Med au2:ONE, som är Jiricoms digitala körjournal och dess inbyggda fartkameravarnare så får du koll på alla stationära fartkameror längs Sveriges vägar. Du kan därmed anpassa din hastighet, så att du slipper att få böter på grund av att du kör för fort förbi en sådan. Du blir även en bättre förare, då du i god tid kan bromsa in.

Bli varnad för kameran

Det är inte fel att ha en kameravarnare i bilen. Det finns idag cirka 2141 stationära fartkameror längs Sveriges vägar. Många gör hastiga inbromsningar när de ser dem och det är inte bra för vare sig bilen eller miljön. Men varnas du i god tid om var på vägen den finns, så kan du planera din körning på ett bra sätt. Du kan därmed sakta in i god tid och slippa fastna på kameran då du kör för fort förbi. Fortkörningsböter är ingen höjdare, då det kan kosta upp till 4000 kr.

Bra körjournal med många funktioner

Hos Jiricom kan du hitta au2:ONE körjournal som även har en inbyggd fartkameravarnare. Du kan därmed dels hålla koll på din körning på ett bra sätt utan att manuellt skriva ner dina milantal. Dels då hålla koll på alla fartkameror.